Интериорен дизайн на къща - Цветна игра на форми

Представяме Ви интериорен проект на къща изпълнен в стилна концепция от цветове и форми. Проекта представлява двуетажна еднофамилна къща. На първия етаж е разположена просторна дневна с трапезария и кухня , коридор , баня и тоалетна, кабинет, спалня с гардеробна и баня към нея . На втория етаж две спални за децата с бани и гардеробни към тях. Интериора на дневната съчетава зоната на кухнята, трапезарията и мекия кът.Дизайнерски дивани с красиви овални елементи, кресло и кофитейбъли, оформят къта с мека мебел като една от най-желаната зоната в дневната.

 

 

 

Кухнята е в стил минимализъм завършена в съчетанието от текстурата на дърво и ванила гланц мдф. Разпределението се развива по цялата линейна дължина на стената оформено във високи шкафове колони за вграждане на електроуреди, долен ред с работен плот, горен ред шкафове за съхранение и красив остров с допълнителен работен плот, място за прехапване и втора по-малка мивка.

Спалнята разполага със самостоятелна баня и гардеробна. Интериора е решен с красиво оформен кът с декоративна ниша и тапицирано легло, срещу него е разположен шкаф с плот и огледалo , красив кът мек кът с кресло и масичка за кафе до входа за гардеробната.