Дизайн на апартамент Драгелевци

 

 

Модерен дизайн, впечатляващ с изтънчено съчетание на цветове и материали.

Дизайн, вдъхновен от съвременните изисквания за функция и комфорт. Представяме ви интериорен проект на апартамент 70 кв.м. в гр.София, кв. Драгалевци.

Разпределението на апартамента представлява г-образен коридор с гардеробна, който води до помещенията за детска стая и дневна с трапезария и кухня. Дневната е преходна към антре с баня и тоалетна, перално, и вход към спалня. В интериорни дизайн на дневната използвахме декоративни боядисани тухли за облицовка на стените. Подовете са решени в паркет натурален дъб и гранитогрес с текстура на мрамор, едно професионално съчетание водещо към добри резултата в интериорния дизайн.

В интериорни дизайн на дневната използвахме декоративни боядисани тухли за облицовка на стените, съчетани с ламперия от дърво. Подовете са решени в паркет натурален дъб и гранитогрес с текстура на мрамор, едно професионално съчетание водещо към добри резултати в интериорния дизайн. Цветовете на мебелите умело съчетахме в различните материали.

Интериорния дизайн на дневната приютява и зоната за трапезария и кухня .

В кухнята постигнахме максимална функционалност съобразена със стила на цялостния интериорен дизайн. Кухнята е решена в мдф боя в цвят God’s Mushrooms /Гъбите на Боговете/и текстура на естествения фурнир.

Трапезарията разположихме непосредствено до кухнята. Акцентирахме с декоративни таванни елементи , за да предадем завършеност в интериора на тази зона. За повече уют в интериорния дизайн, поставихме и декоративна камина.  

За интериора на спалнята избрахме тапицирано легло с повдигащ механизъм за повече място за съхранение. От двете страни на спалнята монтирахме конзолни нощни шкафове, избрахме и красиви нощни лампи за акцент в интериорния дизайн . Отсрещната стена усвоихме, като проектирахме г-образен гардероб, вградихме и телевизора и получихме наистина функционален дизайн.

За детската стая избрахме една весела комбинация за цветовете. Интериора на тази стая изискваше прецизно разпределение, поради малката квадратура. От едната страна проектирахме дизайнерска мебелна конфигурация от гардероби и бюро, срещу тях легло с нощно шкафче.