Интериорен дизайн на апартамент 60 кв.м Приказка в модерни линии

Представя ме Ви проект за интериорен дизайн на апартамент от 60 кв.м. в кв. Драгалевци, гр. София.

Интериорен дизайн в решен в последни тенденции за цветове и материали. Апартамента представлява малка дневна, обединяваща в себе си зоната за кухня и трапезария, голям г-образен коридор отвеждащ ни в две малки спални и баня с тоалетна. Разширихме интериора на дневната с 1 лм. Към коридора и така постигнахме достатъчно пространство за функционално разпределение на кухнята. Интериорния дизайн на кухнята избрахме в модерни и изчистени форми с финиш от боядисан мдф гланц и естествен фурнир.

Обзавеждането на кухнята впечатлява с модерната си визия. От двете страни на кухнята разположихме високи шкафове за вграждане на фурни и хладилник, между тях подредихме шкафове за съхранение, шкаф мивка и вградена миялна и плот котлони. 

Поради липсата на достатъчно място в интериора на дневната, трябваше да измислим функционален дизайн за трапезария.За трапезарна маса, използвахме дизайнерски конзолен плот със скрито осветление. Поставихме и висящо осветление за акцент в интериорния дизайн на тази зона.

Дизайна на стената с телевизор решихме с облицовка от декоративни тухли и красиви мебели. 

Зоната с мекия кът поставихме срещу стената с телевизор, оформихме с малък диван с лежанка, леки преносими кофитейбъли и настолна лампа.