НЯКОКОЛКО НЮАНСА СИВО

Интериорен дизайн на мезонет 80 кв.м

Представя ме Ви проект за интериорен дизайн на апартамент мезонет 80 кв.м. в гр. София.

 

Интериорен дизайн, решен в стилна комбинация на цветове и материали. Функционалното разпределение на първото ниво включва в себе си интериора на дневен тракт с кухня и трапезария, гардеробна с антре и баня с тоалетна. 

Модерна и изчистена линия решена в няколко нюанса сиво и незаменимата комбинация от черно с бяло, дърво и гранит използвахме в този проект.

Дизайна на кухнята и трапезарията оформиха концепцията на цялостния интериорен проект. 

Интериорен дизайн на този апартамент изискваше някои основни промени във функционалното разпределение. Старото място за кухня затворихме със стена и превърнахме в гардеробна с вход от коридора. На стената оформихме декоративна ниша и поставихме диван с лежанка пред нея. Завършихме интериора на дневна с красиви кофитейбъли, кръгъл килим и декоративно осветление.  

Стената с телевизора е умело проектирана под стълбите за второ ниво срещу мекия кът . Облицовките от боядисан декоративен камък и дърво предават допълнителен акцент и създадоха неповторимо усещане в интериорния дизайн. Стената към въздуха над стълбищното пространство, решихме в тъмен графит ,който създаде силен контраст със стените от декоративен камък. 

Функционалното разпределение на второ ниво включва в себе си интериорния дизайн на спалня, детска и баня с тоалетна. И тук се наложиха промени във функционалното разпределение, усвоихме част от 40 кв.м. тераса , в полза на спалнята.