Интериорен проект на дневна в няколко нюанса на Марсала

 

Представям Ви  един проект представляващ интериорен дизайн на дневна.

Дизайн в няколко нюанса на марсала, изчистени форми, скулптури, картини и умело подбрани декоративни акценти срещат изкуството с интериора.

Професионално функционално зониране предава усещане за комфорт. Формите са умело подчинени на функционалност без да изгубят визията за търсения стил.

Интериорния дизайн на дневната включва в себе си зона с мек кът , трапезария и кухня. За къта с мека мебел е избран стилен дизайнерски диван с лежанка, удобно кресло и масички. Допълнителни декоративни елементи и осветление предават завършеност в интериора на тази зона. Срещу дивана е разложена стена с телевизор , конзолни шкафове и красива отворена етажерка. Използвана е декоративна ламперия, като основен акцент в интериорния дизайн на дневната и трапезарията.

В интериора на трапезарията поставихме голяма маса със осем стола, конструктивните колони и греди превърнахме в красив винтидж акцент, предаващ завършеност в дизайна на тази зона.

Интериорния дизайн на кухнята впечатлява със своята функционалност. За повече комфорт на бар-плота поставихме зоната за миене .