интериорен дизайн на дневната дневна меката мебел в интериора на дневната

Трудната задача,а и ключът към създаването на този прекрасен интериорен проект, за нас беше да намерим правилното решние в избора на функционално разпределние за бъдещия интериорен дизайн. Обекта представлява нов апартамент 90 кв.м.,от които експлатационни са едва 78кв.м. Както в повечето апартаменти от новото стройтелство, така и тук при реализация на строежа бяха променени архитектурните проекти и не беше мислено за реална функционална реализация в чисто интериорен аспект.Бяха оставени изводи от ВиК в най- ефтиния възможен вариант /до банята/или мястото за кухня бе предвидено на мястото на сегашните колони шкафове в дневния тракт на интериорния проект.Този проблем налагаше изместване на ВиК с 4м ,което често е проблем поради некачествена реализация и не всеки се усмелява да го направи.Уверихме клиента си,че при правилно изпълнение на промяната във ВиК,проблем не може да има .И така решихме проблема с функционалното разпределние на дневната в бъдещия интериорен дизайн.

интериорен дизайн на кухня и трапезария кухня и трпезария кухня в друг интериорен вариант

Така голямото пространство определено от строителя за кухня и трапезария ние превърнахме в място с разкошен интериорен дизайн на дневна, а по-малката част в кухня и трапезария.Старата ниша за кухня се превърна в страхотни вградени шкафове колони с ниша, които освен вещи скриваха и бойлера за банята ,и паралнята, за които мокро помещение не бе предвидено поради малката квадратура. Изравняването на стърчащи трегири , позволи и идеята за една декоративна лавица над дивана, което гарантира изяществото и идейната конпцията на нашия интериорен дизайн.

кухня итрапезария дневна в други цветове интериора на дневната в други цветове

Лак Аворио и дървесен фурнир в ниши, декоративни лаваци и етажерки, оформиха концепцията на бъдещия интериорен дизайн.Кухнята избрахме да бъде изчистена с акцент в своя гръб и направихме в няколко вариант и като функционално разположение, и като цветова завършеност,за да изберем най-доброто решение за бъдешия интериорен дизайн .Клиента ни искаше да има лавици за питиета в кухнята .Поради малкото пространство ,което имахме единственото решение беше тя да бъде вградена в декоративна стена закриваща профила на кухнята и преградната стена на антрето .

дневна кухня и трапезария дневната в други цветови съчетания в интериора

Терасата към дневния тракт и кухнята имаше два входа , което решихме за абсурдно и ненужно,затворихме едната врата ,имайки предвид малката квадратура от 27кв., достатъчната светлина от гоелмите прозорци и липсата на място за правилно разполагане на мебелите, които трябваше да изградат бъдещия интериорен дизайн. На мястото на старата врата направихме стена за Тв ,обърната към дневния кът от мека мебел.

дневна дневна дневна

Модерна и удобна мека мебел с лека и приятна форма , масичка в стил Ралф Бенц, кофитейбъли, декоративни лавици , изящни колонални шкафове, ексцентрична стена с тв модулна конфигорация, създадоха един лек и изтънчен интериорен дизайн на дневната, който разиграхме в три цветови варианти.

коридор с аквариум една загачка в интериорния дизайн интериорен дизайн на баня баня

Трапезарията гледаше както към прозореца,така и към аквариума в коридора .Входа към трапезарията очертахме с декорация от гипскартон на тавана и лека закачка с цветовете , пуснахме и висящо осветително тяло, за да предадем завършеност в интериорния дизайн на кухнята и трапезарията. Диогоналното раздерене на топла и студена подова настилка не намели визулно пространството , а създаде приятен акцент оформящ завършеността в отделеното почетно място на интериорния дизайн на дневната. Стената разделяща кухнята и антрето оформи г образна форма ,за да приюти вграден гардероб с плъзгащи врати в антрето.Нивото на част от антрето се наложи да бъде повдигнато, заради смяната във ВиК , което пък донесе своите плюсове очертавайки завършеността в разделянето на отделлните зони в интериора.

друг вариант на интериорен проект за банята баня баня

Интериорния дизайн на банята направихме в два варианта,използвайки луксозните и стилни цветове на италианския гранитогрес от Керамика Латина и барисол за таваните.

лавици в интериора на банята интериорен проект на спалня спалня

Интериорния дизайн на спалнята създадохме в приятно и топло усещане, благодарение на старателно потбраните цветове и материали. Концепцията лак аворио и дървесен фурнир пренесохме и тук , но търсейки акцент в кафяво и жълто .

интериорен дизайн на стаята за гости вариант за детска стая функционалното разпределение на интериорния проект

За другата стая за отдих създадохме два вариантана функционално разпределние, както за стая за гости с нисък бюджет на реализация ,така и за бъдеща детска стая за момиче.