Интериорен проект -част от жилищна къща в Пловдив 350кв.м.- Цветен живот

Няколко нюанси на лилаво, зелено и синьо, венге, камък, гланц, модерни и изчистени форми съчетани в уникален и изпълнен с живот интериорен дизайн.

Представяме един интериорен проект на еднофамилна къща в гр.Пловдив. Интериорен проект, в който цвета доминира над формата.Един проект създаден в модерни и съвременни цветови тенденции .

Интериорен дизайн изпълнен с силни тонове, неутрални цветове и изчистени форми.
Функционалното разпределение на първия етаж от къщата  обединява в себе си дневен кът, трапезария, кухня, перално помещение, баня, сауна и тоалетна.

Дневният кът умело съчетава в своя интериорен дизайн  три  функционални зони, кът с мека мебел разположен с изглед към панорамните прозорци, допълнителен кът за отдих,четене  на книга, кът пред камината. Неповторимо и топло усещане във всеки интериорен дизайн придава  пресъствието на камината и функционално оформения кът около нея ..

Проблемът при проектирането на функционалното разпределение за този интериорен дизайн  бе оставената на средата на помещението конструктивна колона, която можеше да бъде скрита в една преградна ТВ стена, но желанието на нашите клиенти бе да се акцентира върху простора и дневния кът да не се разделя със стена от трапезарията.Така този интериор се лиши от позициониран ТВ кът и телевизора остана на подвижен красив ТВ щендер, а конструктивната колоната част от декорацията на тавана и прекрасна етажерка.

Тук големите  френски прозорци сливат интериорния дизайн  на първия етаж към природния пейзаж навън, като че ли помещението няма стени и през лятото дневната става част от красиво оформения ландшафт, както и  място за коктейл след слънчевите бани на басейна. Дължината от панорамни прозорци декорирахме с камъни и естествена зеленина.

В дясно от входа от двора позиционирахме трапезарията, която избрахме да бъде в изчистени и модерни форми в черно и бяло, кожа и гланц, които по неповторим начин акцентират  на декоративно -застарената тухлена стена.

Присъствието на кухнята в цялостния интериорен дизайн умишлено остава малко скрито и тя умело присъства със своя красив бар-плот аранжиран с висящи осветителни тела. Декоративните акценти на таваните оформя трите основни зони на помещението, като във всяка една зона се акцентира и върху допълнителна осветление.

Всеки интериорен дизайн отговаря на търсенията за стил, цвят, форма и функционалност на бъдещите обитатели.Този проект създадохме за хора обичащи винаги да са в крак с модерните тенденции,хора които обичат да експериментирати да създават такива тенденции, хора които обичат цвета в неговите силни тонове.