Итериорен дизайн на спалнята

10те най-екстрeмни и модерни дизайнерски идеи за легла

В 21 век интериорният дизайн на спалнята е ориентиран в използването на модели подчертаващи изтънченост и оригиналност и същевременно притежаващи висока степен на функционалност. Дизайна на леглото трябва да удовлетворява както с голяма функционалност за малкото жилище, така с екстравагантност, която да запази вниманието дори в огрмни квадратури. Резултатът от изпълнението на тази нелека задача на днешните дизайнери ще Ви предствим с едни от най-красивите, модерни, функционални и екстраваганти модели.

1. Private could или Частен облак на пръв поглед изглежда като голям люлеещ стол или люлка- легло. Той не е обикновенно легло, а дизайнерско постижение, което може да направи революция във всяка спалня. Без значение с каква квадратура разполагате функциоността и екстравагатния дизайн на това легло ще ви гарантирант постигането на оригинален интериорен дизайн. Интериорен дизайн изпълнен с атмосфера осигуряваща Ви спокойни и приятни сънища. Размерите на модела са стандартни и можете да изберете единично, персон и половина или двойно. Моделът е в комплект със застопоряващи елементи , които могат да бъдат и във формата на нощно шкафче.

неповторим дизайн за спалня
Модел-"Частен облак"
Модел "Частен облак"2

2. Второто ни предложение за тези, които са готови да изберат нестандартен интериорен дизайн на спалнята е уникалния модел на плаваща или летяща спалня Fluttua от Lago. Модерните теми, които използва дизайнера Даниеле Лаго в своите модели успяват винаги да създат интериор от висока класа. Модела има както стандартната форма, така и кръгла.

Спалня отЛаго
Спалня отЛаго-2
3. Когато говорим за модерен, нестандартен и не чак толкова екстремен дизайн, то кръглата форма на леглото съчетана с качествена изработка, материали и функциалността, като възможност за гледане на телевизия, е наистина едно от най-дорбрите решения, а ние препоръчваме красивите модели на италианската фирма Prealpi.
Кръгла спалня
Кръгла спалня -дизайн на Prealpi
4 .И още един красив и изчистен дизайн на Prealpi за Вашеата спалня.

дизайн на Prealpi-3

 

дизайн на Prealpi 3

 

-дизайн на Prealpi4

5. Aко Ви се иска да можете да сърфирате в интернет, да играете игри, да гледате филм или да слушате любимата си музика в удобството на собственото си легло, то тогава изберете в интериорния дизайн на Вашата спалня модела High Fidelity Canopi проектиран от италианския дизайнер Едоардо Карлино. Това леглото Ви предоставя много технология на една ръка разстояние от момента, в който просто се събудите. Идеалното средство, което има за цел да направи живота Ви по-заседнал. Получавате проектор, стабилна система, проекционен екран, DVD плеър и всички съответни входове.

Модел на Едоардо Карлино

6. "В Лъжичкаката" е буквалния превод на името, с което е озъглавен оригиналния дизайн на легло проектирано от Гуидо Розати за Саба Италия. Моделът представлява сложен и новаторски отговор в търсенето на комбинация на функцията на дивана с функция спалня.Това легло е страхотен начин да изненадате гостите си или да решите проблема с малката гарсониера. С един модел получавате два красиви дивана и оригинална спалня.

Функционалност от Саба
7. Проектиран от студио Décadrages този модел се предлага на пазара под името BedUP-легло, което пада от тавана, и е нововъведение, което ще спаси 4 кв.м в апартамента , а за някой, който живее в малко пространство, това пространство е чисто злато. Нещо повече падащото от тавана легло Ви позволява да създадете невидима спалня в дневната, когато тя е единствената стая в малкото жилище. През деня леглото е скрито ,а дъното му образува декоративен елемет на тавана ,който можете да съчетаете с вграждане на осветителни тела. През нощта леглото се спуска с помощта на асансьорни механизми като не е необходимо да местие шкафовете под него. Освен високата си функционалност, леглото притежава и изчистен стилен дизайн.
Падащо легло
8. Док XL на пръв поглед е един обикновен диван, но вградените му механизми го превръщат в двуетажно легло. Високата функционалност на този дизайн е едно от най-добрите решения при изграждането на интериорен дизайн на децка стая, когато не разполагате с достатъчно размери.
супер функционалност

 

 

9 .Когато говорим за изчистен и модерен дизайн на сплани, не може да не споменем и красивите модели на Bolzanletti- модели, с които ще постигнете невороятни резултати в интериорния дизайн на Вашата стая за отдих.

 

Дизайн и уникалност

 

Изящество и мекота

 

10. Накрая ще завършим нашата статия с наистина екстравагатното решение за дизайн на Animi. Дизайн вдъхновен от мулекулна структора, създаден от 120 диван-топки, този модел позволява да променяте формата сами, когато пожелаете.
Екставагантност

 

 

Интериорен дизайн-статии и съвети