Добрият интериорен дизайн ще ви помогне при продажбата на жилище!

Когато продаваме жилище винаги очакванията са за постигане на добра цена и бърз резултат на продажба. Разнообразието в пазара на недвижими имоти , конкуренцията, която Ви принуждава да промените цената, финансовата криза, която засяга най -силно именно този сектор, са факторите, които биха попречили очакванията Ви да станат реалност. Изготвянето на интериорен дизайн от специалист ще Ви помогне да преодолеете тези проблеми и да останете конкурентно способни на пазара на имоти.

Пространството, което предлага добър привлекателен вид, ще превлича най-голям брой потенциални собственици. Жилище проектирано от интериорен дизайнер предлагано успоредно със същото такова по квадратура, но без намесата от специалист, ще бъде продадено много по-бързо. Нещо повече неговата цена, ще бъде добре приета и качествено защитена.

Колкото и средства в обзавеждане да се вложат , те никога няма да могат да заменят значението на правилното използване на пространството, което само един специалист може да очертае, проектирайки интериорен дизайн ориентиран към дадена група клиенти.Интериорния дизайн очертава психологическия профил на бъдещия обитател.

Предлагането на жилището Ви за продажба с проект за интериорен дизайн ще повиши многократно интереса към него,ще защити исканата от Вас цена. Ако нямате достатъчно средства за инвестиция в реализацията на проекта,това не Ви пречи да предлагате жилището си с интериорен дизайн в проект от визуализации, по този начин клиента -потенциален купувач, ще може да си представи, как ще изглежда неговото жилище след ремонта,какво трябва да си купи за обзавеждането, а Вие ще предлагате качествен проект за напълно обзаведено жилище в представен в снимков материал. Ще можете да рекламирате имота си като чисто ново обзаведено жилище с интериорен дизайн, съобразен с новите тенденции, създаващ, уют и хармония , без необходимата за това инвестиция.

Специалисти от рекламния бранш са доказали,че няма по-силно влияние от визуалното. Можете да си представите какъв търговски интерес ще постигнете, когато продавате, старо или недовършено, неремонтирано жилище с проект -функционално разпределение, количествени сметки, визуализации в снимков материал, даващи ясна представа за дизайна, размерите и цветовете в бъдещия интериор за изграждането на новото напълно обзаведено жилище. Разбира се най-добри резултати в повишаване на цената на жилището се постигат, когато професионалният проект за интериорен дизайн е реализиран, но не се притеснявайте ако не можете да си го позволите, само интериорен проект, е достатъчен да превърне жилището Ви в най-желано, което ще измести дори предлаганите такива с реализирано обзавеждане, но без професионална намеса в изготвянето на интериорен дизайн.

 

зоната за кухня преди кухня и трапезария интериорен проект

Когато клиента влезе в жилището, което продавате недовършено по български държавен стандарт, той вижда снимката от ляво.Пълен хаос,който го обърква, клиента губи ориентация и не може да си представи какъв резултат може да има след завършване на ремонта.Единственото, което може да го привлече е добрата цена.Тук може да ви бъде конкурент и най-лошо обзаведеното жилище със същата квадратура.

 

преди проекта- дневната дневна  проект

Когато предложите за продажба същия обект , но с проект за интериорен дизайн изготвен от специалист Вие предлагате оптималните постижими резултати в изграждането на интериорен дизайн за съответното жилище, а именно, проектиране на функционално разпределение, цветово съчетани, избор на дизайн и размери на мебели,избор на подови настилки, осветителни тела, декорации.Вече не само цената ще привлече бъдещия клиент.

 

преди след

Предложеното за продажба жилище с проект за интериорен дизайн , превръща обекта в конкурентно способен. Визуалната среща на клиента с постижимите резултати след реализиране проекта остват в съзнанието му, нещо повече той получава нужната информация относно предстоящия ремонт и обзавеждане,което ще му спести и злишни разходи и загуба на време.Тук вече не може да Ви бъде конкурент и най-скъпото обзаведено жилище без изготвен от професионалист интериорен дизайн, защото няма нищо по-важно за обитателя на едно жилище от правилното използване на пространството, от създаването на атмосфера изпълнена с хармония.

преди проект след проект

Статията и материалите са защитени с авторски права.

Интериорен дизайн- статии и съвети