Интериорен проект -Апартамент Флоримонт -Градски уют


Пепеливо лилаво,цвят капучино и  жълто,гланц в бейдж констрастиращ с  топлото усещане на дървото,акценти от камък , стъкло и огън заживяват в модерните и изчестените форми на този интериорен дизайн .

Формата е изцяло подчинява на цвета и материала ,създавайки усещането за уют в забързания градски живот.

Декоративните елементи са прецизно подбрани ,на само за да акцентират в стила,но и за да изиграят важна функционална роля , обличайки всички недостатъци  на съществуващите архитектурни и конструктивни дадености.

Представя ме Ви един невероятен интериорен проект на апартамент в София –Флоримонт Младост 4.
За създаването на този интериор се наложи да направим промени във вътрешна архитектура, за да подсигурим необходимото пространство за правилно функционално зониране  на  кухнята,трапезарията и дневния кът. Старото разпределение предвиждаше квадратурата на кухнята и трапезарията да имат превес над пространството за зоната на дневния кът.Промяната беше необходима,поради изискването на нашите клиенти да разполагат с по-голямо пространство за дневен кът ,но тази промяна бе ограничена от съществуващите Вик и ОВК възможности.
Така приобщихме квадратурата за едната детска стая в квадратурата на помещението ,а предвидената по-малка част за дневна  затворихме за детска стая за момиче.Спечелихме по-голяма квадратура за помещението обитавано от цялото семейство и възможност за по-просторна дневна.
Функционалното разпределение изигра основна роля в създаването на този интериорен дизайн.