Интериорен дизайн - статии и съвети

 

дизайн цветове

Нова година, нови актуални цветови

 

Benjamin Moor & Co представи  за цвят на годината Metropolitan AF-690. . Това е цвят в неутралния спектър, който се отнася до съзерцателното състояние на ума и дизайна. Неагресивен, този занижен, но бляскав сив цвят, създава успокояващо- впечатляваща основа.

“Metropolitan AF-690 е нюанс излъчващ хармония и екстравагантна лекота. Цвят, който винаги се адаптира, нежно матов или блещукащ с блясък. Той е неутрален. Той е разбираем . Той просто е…Това е цвят без задължения!“

- О‘Нийл -Бенджамин Мур и Ко

Виж цялата статия >>>

 

дизайн цветове

За модерното неутрално и още нещо- интервю с интериорния дизайнер Неда Банова-списание Vegabond

 

Да си интериорен дизайнер, винаги е голямо предизвикателство. Представете си, че всеки ден живеете в една виртуална реалност, имате задача дасъздадете среда около Вас предназначена за други обитатели. Тази среда не съществува никъде, тя е картини от вашето въображение и резултатат от способността Ви да създадете определен стил и търсени функции, отговарящи на предварително зададени изисквания. От тези картини Вие създавате проект със всички технически спецификации за да може да бъде реализирана една нова интериорна среда...

Виж цялата статия >>>

 

дизайн цветове

Интериорният дизайн е много повече от красиви снимки -интервю за списание Наш дом

Средата, която създаваме и обитаваме е предпоставка за нашето щастие! 

Промените в нашия живот изискват и промени в интериорния дизайн на жилището, офиса или обектите на нашия бизнес. Липсата на възможност за правилна експлоатация на жилището води и до проблем.

Добрият интериорен дизайн в офиса може да стимулира служителите, да доведе до по-добра работна среда, да ни предразположи положително в един натоварен работен денни отношения в едно семейство.

Виж цялата статия >>>

 

дизайн цветове

Представяне на интериорен проект реставрация на къща в списание Наш Дом

Историята на един проект еистория за създаване не просто на функция за вътрешно пространство, а история за създаване на дом. В тази поредица от статии ще прескоча темата за взимането на избор да работим с професионалист и ползите от този избор, когато строим, купуваме или ремонтираме жилищен обект.

Няма да говорим за ползите в осъществяване на инвеститорки контрол, създаване на бюджет, финансовите инвестиции, които трябва да направим, и тяхната възвращаемост. Тези теми вече са обсъждани многократно и се надяваме , че споделяме с една аудитория, която вече е наясно, че когато се работи професионално, резултата е на лице, аудитория, която познава цената на...

Виж цялата статия >>>

 

дизайн цветове

Цвят на годината в интериорния дизайн

за 2018г. 

Актуалните хит тенденции за цветове в интериорния дизайн за 2018 г. вече са ясни .

Тази година Pantone обяви магнетичния, мистериозен и драматичен нюанс Ultra Violet-  ултравиолетово , за водещ цвят на година в света на  дизайна и модата.
Цветът беше обявен под слогана “Изобретателност и въображение, Ultra Violet ще осветява пътя към това, което предстои да дойде“.
Ето и нашите съвети как да използваме модерните нюанси в интериорния дизайн .

Виж цялата статия >>>

 

Интериорен дизайн на дневната-Тв кът

 

Тази статия ще Ви даде няколко основни съвета относно, как да позиционираме  и оформим Тв- кът в дневната. За да постигнем добри резултати в интериорния дизайн в дневната, Тв къта  и оформянето кът с мака мебел ще изиграят ключов момент.

Избора на оформяне на тв стена е без ограничения, тук можете да проявите много творчество, но е хубаво да се съобразите с избрания стил за развитие на  бъдещия интериорен дизайн,с функционалността и  съизмеримостта на този кът.

 

 

Виж цялата статия >>>

 

дизайн диван

Интериорен дизайн на дневната

Диванът-

Основен елемент в интериора на дневната

Днес диванът заема центарално място не само в дневна на Вашия дом, но и в кабинета, офиса, магазини, търговски центрове и обществени сгради. Неговата изтънченост вече е постигната и без изящните форми в дърворезбовани рамки на бароковия стил. Неговия дизайн вече е немислим без усещането за комфорт. Изборът на диван - композиция от мека мебел за дневната са ключов момент в създаването на нейния уникален интериорен дизайн. Разнообразието от форми и дизайн могат да превърнат дневната Ви в корица на списание за интериорен дизайн.

 

Виж цялата статия >>>

 

 

дизайн на Болзанлети

Интериорен дизайн на спалнята -10те най-екстремни и модерни модели на легла

В 21 век интериорният дизайн на спалнята е ориeнтиран в използването на модели, подчертаващи изтънченост, оригиналност и висока степен на функционалност.

Дизайна на леглото трябва да удовлетворява, както с голяма функционалност за малкото жилище, така и с екстравагантност, която да запази вниманието дори в огрмни квадратури. Резултата от изпълнението на тази нелека задача на днешните дизайнери ще ви предствим с едни от най-красивите, модерни, функционални и екстраваганти модели.

 

 

Виж цялата статия >>>>>

 

днавна

Добрият интериорен дизайн ще ви помогне да продадете жилище!

Когато продаваме жилище винаги очакванията са за постигане на добра цена и бърз резултат на продажба.

Жилище проектирано от интериорен дизайнер предлагано успередно със същото такова по квадратура, но без намесата от специалист, ще бъде продадено много по-бързо.

Нещо повече неговата цена, ще бъде добре приета и качествено защитена.

 

 

Виж цялата статия>>>>>>

 

Кухня трапезария и дневна

Интегрирай кухнята в цялостния интериорен дизайн!

 

Живей без граници! Все по-често в съвременния интериорен дизайн се наблюдава проектиране на функционалното разпределение на част ден /дневна, трапезерия и кухня/ в едно помещение.

Това явление са среща, както в интериорен дизайн на големи помещения така и на тези, които не разполагат с много площ . Именно откритото използване на кухненското прастранство даде тласък на развитието в дизайн на кухни, като форма и функционалност.

 

Виж цялата статия >>>>

 

интериорен дизайн

Какво ни дава услугата интериорен дизайн?

Избирайки услугата интериорен дизайн, Вие избирате не само проектиране и дизайн, но и консултация относно разнообразие, качество и цени на пазара. Поръчката на този вид услуга спестява разходи и време.Тази статия отговаря на въпроса защо трябва да изберете професионалист в изготвянето на интериорен дизайн.

Виж цялата статия>>

 

интериорен дизайн на кухня

Интериорен дизайн на кухни

Кухнята в един интериор трябва да притежава практичност и ергономичност, да създава хармония и уют в нейните обитатели,да привлича приятни усещания, да превръща приготвянето на храната в удоволствие.

Именно за това проектирането на интериорен дизайн на кухненското пространство .........

 

 

 

Виж цялата статия >>

 

дневна компоция в интериора на дневната

Цветовете в интериорния дизайн

Избора на цветовата гама в обзавеждането и изграждането на интериорен дизайн на едно помещение,може да се стори някому проста задача. Всъщност това е най-субективната област в интериора и много често може да се влези в противоречие в избора на цветове.

Bиж цялата статия >>>

 

синьото в интериорния дизайн

Психология на цветоветовете в изграждането на интериорен дизайн

В тази статия ще разгледаме по отделно индивидуалните свойства и особености на въздействие на цветовете.Разбирайки тяхната психология лесно можем да вземем цветово решение за изграждането на интериорен дизайн.

Виж цялата статия

 

Какво ни дава услугата интериорен дизайн?

Избирайки услугата интериорен дизайн, Вие избирате не само проектиране и дизайн, но и консултация относно разнообразие, качество и цени на пазара. Поръчката на този вид услуга спестява разходи и време.Тази статия отговаря на въпроса защо трябва да изберете професионалист в изготвянето на интериорен дизайн.Виж цялата статия>>

 

интериорен дизайн проект Балчик

Проектиране на интериорен проект

Какво всъщност представлява интериорния дизайн?

Създаване на дизайн на вътрешна среда на едно помещение с оглед на концепцията му, резултат от проектиране на вътрешна архитектура. Състои се от проект функционално разпределение на помещението с цел подготвяне на правилна експлатция и създаване на нормална жизнена среда. Определяне на ергономичността в интериорния дизайн ..Виж цялата статия >>>