Интериорен дизайн от Neda Style

NedaStyle e студио за интериорен дизайн и реализация. Ние можем да изготвим и реализираме цялостна концепция за вашия дом, хотел, заведение, магазин.

Стремим се да предложим цялостна услуга от проектиране, дизайн, консултация и реализация, спестявайки усилията, проблемите и загубата на време на нашите клиенти в търсене на качеството в така неориентирания пазар на мебели и довършителни материали. Истинското ни преимущество е, че работата ни е хоби, че поддържаме база данни с технически характеристики, разнообразие и цени от всички производители, търговци в мебелния бранш, че следим новите тенденции в интериорния дизайн. Нашият екип се състои от специалисти готови да визуализират всяка една представа в търсена на точната концепция за интериор.

Фирмата ни работи върху проекти в цялата страна и чужбина.Крайния резултат от нашата работа е положителната рецензия на клиента.Работата ни върху един интериорен дизайн не свършва преди да удовлетворим очакванията на нашите клиенти.

Разликата между нас и други фирми предлагащи интериорен дизайн в България,е че при нас услугата е разделена на две части. Изготвянето на проектната част е отделна услуга от реализацията. По този начин ние не се стремим да продадем дадени мебели и материали в реализацията или пък да оскъпим допълнително ремонта и обзавеждането. Нашите проекти са изготвят въз основа на зададен бюджет,а при реализацията, клиента винаги ползва отстъпки, варианти на избор и консултация в качество и цени. Ние не се стремим да продадем дадени, довършителни услуги/СМР/, мебели и материали , за да ползваме обещана комисионна . Съветваме всички решили да поръчат услугата интериорен дизайн, внимателно да помислят, няма как проектната дейност, изготвяне на функционално разпределение , създаването на стилова и цветова концепцията и изготвянето техническа документация за реализацията,чертежи на разгъвки да бъдат безплатни. И ако някой предлага такава услуга то бъдете сигурни , че цените в реализацията са оскъпени за Ваша сметка. Услугата интериорен дизайн има своята цена и тя е се определя в зависимост сложността на проекта,/пример:реконструкция на стара сграда от 30-те и и проект за жилище ново строителство/. Цената се определя и на база кв.м., колкото по-голяма е квадратурата , толкова по-малка цената на квадратен метър.Тази цена Ви гарантира ,че Вашия интериорен дизайнер и личният Ви консултант в обзавеждането и ремонта на Вашето жилище , който защитава Вашите интереси, следи за качество и цени , а не е търговски посредник на дадена фирма в строително -монтажния бранш или в мебелния. Много чето нашите клиенти ни споделят ,че цената която са ни платили за интериорен проект и реализация-авторски надзор се е възвърнала многократно,след строгото ни следене за рекламации, след спествяне на излишни демонтажи и нови монтажи ,след консултациите при избор на обзавеждане и не на последно място качеството на крайния резултат.