Цвят на годината в интериорния дизайн за 2018г. 

цвят в интериора


Актуалните хит тенденции за цветове в интериорния дизайн за 2018 г. вече са ясни .

Тази година Pantone обяви магнетичния, мистериозен и драматичен нюанс Ultra Violet- ултравиолетово , за водещ цвят на година в света на дизайна и модата. Цветът беше обявен под слогана “Изобретателност и въображение, Ultra Violet ще осветява пътя към това, което предстои да дойде“.

Ето и нашите съвети как да използваме модерните нюанси в интериорния дизайн . Добър акцент в този цвят можем да постигнем интегрирайки го в малки количества в интериора на кухнята ,като цвят на мивката или гръб.

 

в интериора на кухнята

модерен цвят в интериора

 

Ако пък държите всяка година да те в крак в тенденциите за цветове в интериорния дизайн, без да инвестирате за цялостно пребоядисване или ремонт и поръчка на нови мебели ,то може да използвате актуалните цветове в малки декоративни акценти с дизайна на сервиза за хранене или кафе.  

 

акцент със сервиз за кафе в интериориорния дизайн

акценти с дизайн на сервиза

 

Декоративни акценти в модерирания  ултра виолет,  използван за аксесоари като свещници, вази, шишета, купи ще ви вдъхнови за нови преживявания и ще създаде усещане за креативност в интериорния дизайн на вашия дом.

 

Едно наистина стилно решения за декорация в последните тенденции за интериорен дизайн са ръчно направените стъклени бутилки от Elizabeth Lyons Glass. Ултравиолетови десени за декоративните възглавнички на дивана, дамаската на креслата или столовете в трапезарията, са перфектно решение и ще предават усещане за успех и кралско величие в интериорния дизайн.

десени интериора на дневната

 

За по-смелите, готови да надхвърлят себе си хора, цветът на Pantone за 2018г. може да бъде използван като освен цвят на боята за една или повече стени в интериора на дневната, трапезарията или спалнята, навсякъде ,където искате да предадете магнетично усещане. 

 

Невероятен акцент в интериорния дизайн ще получите в съчетание с черно и бяло, миксира се добре със всички неутрални тонове, добър приятел е и на червеното. Подходящ за съчетание в различни стилове. 

 

Виж още цветови тенденции в интериорния дизайн