Интериорен дизайн -Цветови тенденциии за 2019г.

 

цвят на годината

 

Нова година, нови актуални цветови трендове в интериорния дизайн .

Тази година световният гигант в производство интериорни бои Benjamin Moor & Co представи за цвят на годината Metropolitan AF-690. Не просто модерно сиво със студени оттенъци, а нежна екстравагантност, неутрален цвят, позволяващ неограничени възможности в различни съчетания . Това е цвят в неутралния спектър, който се отнася до съзерцателното състояние на ума и дизайна. Неагресивен, този занижен, но бляскав сив цвят, създава успокояващо- впечатляваща основа.

 


цвят на годината

 

“Metropolitan AF-690 е нюанс излъчващ хармония и екстравагантна лекота. Цвят, който винаги се адаптира, нежно матов или блещукащ с блясък. Той е неутрален. Той е разбираем . Той просто е…Това е цвят без задължения!“ - Елън О‘Нийл Бенджамин Мур и Ко

 

кухня

 

 „Успокояващ, композитен и безпроблемно изискан цвят, излъчващ красота и баланс“ .

Естествено Бенджамин Мур не спира с презентирането на един цвят, бранда реализира палитра от актуални цветове Color trends 2019, в нея ще намерим,oт неутралното до акцентиращи силно сини и зелени цветове, палитра която предизвиква много идеи за цветово съчетание в интериорен дизайн.

 

цветове в интериора

И така ако искате да сте креативни през новата 2019г. време е да обмислите пребоядисване и нов интериорен дизайн за своя дом в актуалните трендове за цветове.

Цветовете от новата палитра на Бенджмин Мур позволяват, както винтидж акценти, така и отразяващи метални акценти, използването на изчистени форми за мебели. Леките неутрали създават една възстановителна релаксираща тишина в интериора, за по-екстремните от вас са по-силните цветове от актуалната палитра, които по-скоро бих ви препоръчала да използвате като акцент и да заложите на безпробната неутрална основа, така вашия интериор ще е актуален на само тази година.

 

интериор

интериорен дизайн цветове

цвят интериор